TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KARGO BEDAVA!
Bu web sitesi Gizlilik Politikamız çerçevesinde çerezler kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmektesiniz. Daha fazla bilgi alın.
Kapat
ÇEREZ POLİTİKASI
 
Total Yapı Mağazacılık Tic. A.Ş. (“Boya Dükkanı” veya “Şirket” olarak anılacaktır)  olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.
 
İşbu Çerez Aydınlatma metninin amacı, tarafımızca işletilmekte olan boyadukkani.com.tr internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.
 
Boya Dükkanı olarak sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla iş bu aydınlatma metninin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel aydınlatma metni üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Son güncelleme tarihini metnin başında bulabilirsiniz.
 
Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere; Total Yapı Mağazacılık Tic. A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.
 
 
Çerez nedir?
 
Çerez bir web sitesinin sizi daha sonra tanıyabilmesi için gerekli ufak bir text dosyasıdır. Bu text dosyası munhasıran size özel olup, sadece bu kodu tanımlayan web sunucusu tarafından okunabilir. Sizi vakit harcamaktan korur, kayıt olmanız durumunda daha sonraki girişlerinizde vermiş olduğunuz cevapları otomatik olarak hatırlar.
Çerez, kabul ederseniz tarayıcınızda veya bilgisayarınızın sabit diskinde sakladığımız küçük bir harf ve sayı dosyasıdır. Çerezler, bilgisayarınızın sabit diskine aktarılan bilgiler içermektedir.
 
 
 
 
Hangi Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?
 
 
Genel Olarak
 
Şirket olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:
 
- Site’nin çalışması için zorunlu temel eylemleri gerçekleştirmek.
- Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını yükseltmek
- Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.
 
Sitemizde Kullanılan Çerezler
 
Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları açısından kategorize edilebilir. Çerezi yerleştiren tarafa göre, Platform çerezleri ve üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Platform çerezleri, Boya Dükkanı tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Boya Dükkanı ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir. Aktif olduğu süreye göre, oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Platform’u terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler ise kullanım alanına bağlı olarak çeşitli sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalabilmektedir. Kullanım amaçlarına göre, Platform’da teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezleri ve analitik çerezler kullanılmaktadır.
 
Aşağıdaki çerezleri kullanmaktayız:
 
-Kesinlikle gerekli çerezler. Bunlar, web sitemizin işletilmesi için zorunlu çerezlerdir.
-Analitik/performans çerezleri. Ziyaretçileri tanımamızı, saymamızı ve ziyaretçilerimizin web sitemizin çevresinde nasıl hareket ettiklerini görmemizi sağlarlar.
-İşlevsellik çerezleri. Bunlar, web sitemize geri döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılır.
-Hedef tespit çerezleri. Bu çerezler web sitemizi ziyaretinizi, ziyaret ettiğiniz sayfaları ve takip ettiğiniz bağlantıları kaydeder. Bu bilgileri, web sitemizi ve görüntülenen reklamları ilginize daha uygun hale getirmek için kullanacağız. Bu bilgileri bu amaçla üçüncü şahıslarla da paylaşabiliriz.
Neden Çerezler Kullanılmaktadır?
 
-Platform’un çalışması için zorunlu ana fonksiyonları ifa etmek.
-Platform’u analiz etmek ve performansını azami seviyeye çıkarmak
-Platform için kullanım kolaylığı sağlamak.
-Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.
 
Çerezlerin Kullanılmasını Nasıl Engelleyebilirsiniz?
 

Arzu ederseniz çerezlerin kullanılmasını engelleyebilirsiniz. Ancak bu takdirde sitenin tam olarak işlevini gösteremeyeceğini ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmayınız. Çerezlerin kullanılmasını engellemek için kullandığınız internet tarayıcınızın ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.