TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KARGO BEDAVA!
Bu web sitesi Gizlilik Politikamız çerçevesinde çerezler kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmektesiniz. Daha fazla bilgi alın.
Kapat
TOTAL MAĞAZACILIK TİC. A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ
 
 
 
Veri Sorumlusu ve Temsilcisi
 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak Total Yapı Mağazacılık Tic. A.Ş. (“Boya Dükkanı” veya “Şirket” olarak anılacaktır) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.
 
 
İşlenen Kişisel Veriler
 
Total Yapı Mağazacılık Tic. A.Ş. ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir;
 
-Kimlik Bilgileriniz: Ad Soyadı, Doğum Tarihi, TC numarası
 
-İletişim Bilgileriniz: İşyeri adresi, ev adresi, e-posta, sabit telefon, cep telefonu, adres kayıt sistemi kayıtları;
 
-Banka Hesap verileriniz: Banka hesap numarası, IBAN numarası,
 
-Siber güvenliğe ilişkin veriler: Kullanıcı adları, şifreler, denetim izleri, IP adresi, WEB sayfası erişim logları, ihbarlar ile kurum siber alanının güvenliğine ilişkin olabilecek diğer veriler ve logları
 
-Denetim ve teftişlere ilişkin olabilecek veriler: Denetim ve teftiş kayıtları, denetim ve teftiş raporları, denetim ve teftiş amacıyla yapılan incelemelere ilişkin bilgiler ile diğer denetim ve teftişlere ilişkin veriler
 
-Pazarlama Verileri: Meslek, İlgilenilen ürünler, satın alma bilgileri, Alışveriş geçmişi, Puan bilgileri, lokasyon, Yeniden Pazarlama verileri, Anket, Kupon verileri
 
 
Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
 
Toplanan kişisel verileriniz, kişisel verilerinizi bizlere açıklamanıza konu olan www.boyadukkani.com internet sitesi üyelik başvurunuzun alınması, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, memnuniyet veya şikayet yönetimi, hedef grupları oluşturularak iletişim faaliyetlerinin düzenlenmesi, üye markaların kullanıcılara özel satış, kampanya ve pazarlama faaliyetleri düzenlemesi amaçlarıyla ve ayrıca Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.
 
 İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
 
Toplanan kişisel verileriniz, kişisel verilerinizi bizlere açıklamanıza konu olan www.boyadukkani.com internet sitesi üyelik başvurunuzun alınması, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, memnuniyet veya şikayet yönetimi, hedef grupları oluşturularak iletişim faaliyetlerinin düzenlenmesi, üye markaların kullanıcılara özel satış, kampanya ve pazarlama faaliyetleri düzenlemesi amaçlarıyla ve ayrıca Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde www.boyadukkani.com internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Total Yapı Mağazacılık Tic. A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ nda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.
 
Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
 
Kişisel verileriniz Şirket faaliyetlerini yürütmek amacıyla farklı kanallarla; mevzuata ve Şirket politikalarına uyumun sağlanması hukuki sebeplerine dayanılarak toplanmaktadır. Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
 
 
Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Hakları
 
Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz:
 
-Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
-Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
-Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
-Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
-Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
-6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
-İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
-Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.
 
Açıklanan haklarınızı kullanmak için gerekli kimlik bilgilerinizi, kullanmak istediğiniz hakkı ve talebinizin konusunu anlatan detaylı açıklamanızı ilgili adrese iadeli taahhütlü mektup kullanarak gönderebilirsiniz.